Citronu rulete

2017. gada 14. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Receptes autors: AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar bloga Anna Panna autori Annu Birmani.
Pagatavošana
60 min
1. Krāsni sakarsē līdz 190 grādiem. Cepamo pannu noklāj ar cepamo papīru.
2. Lielā bļodā puto olas kopā ar cukuru un citronu miziņām, līdz tās kļuvušas gaiši dzeltenas un pufīgas.
3. Iesijā miltus, sāli, un tad iecilā tos, līdz pazuduši kunkuļi. Pievieno ūdeni, iemaisa un lej mīklu uz cepamās paplātes.
4. Cep krāsnī 10 - 12 minūtes. Pēc izņemšanas ļauj atdzist.
5. Tikmēr pagatavo krēmu. Bļodā liek “Mascarpone” krēmu, pūdercukuru un sēkliņas no vaniļas pāksts. Saputo visu. Pievieno saldo krējumu un puto vēl pavisam nedaudz, līdz krēms sabiezējis.
6. Gatavo biskvītu noņem no papīra. Uz tā smērē krēmu un liek ogas. Rullē biskvītu ruletē. Dekorē ar svaigām ogām un krēmu, ja tas palicis pāri.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu