Rabarberu sīrups

4 1
Rabarberu sīrups
Foto: Depositphotos.com
No norādītajiem daudzumiem sanāk ~ 200 ml sīrupa.
Pāri palikušos biezumus burciņā ledusskapī arī var uzglabāt apmēram nedēļu vai arī vienkārši pagatavot kādu gardu desertu.

Sastāvdaļas

  • 4 glāze/s sagrieztu rabarberu
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Visas sastāvdaļas liek katlā un liek vārīties. Vārīšanās procesu sāk ar lielu liesmu, pēc tam vāra uz mazākas temperatūras.
  2. Vāra apmēram 20 minūtes līdz rabarberi jūk ārā un pats šķidrums paliek biezāks.
  3. Visu vārīto masu rūpīgi nokāš un pilda pudelēs. Uzglabāt ieteicams ledusskapī vai kādā citā, vēsā vietā.

    Lai labi garšo!
    Visu vārīto masu rūpīgi nokāš un pilda pudelēs. Uzglabāt iet...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi