Turku zirņu cepumi

3 1
Paldies, par recepti Varakļānu vidusskolas jauniešiem! Recepte tapusi Eiropas Parlamenta Informācijas biroja (EPIB) Latvijā projekta “Garšīgie likumi” ietvaros.

Sastāvdaļas

  • 1.25 glāze/s vārītu turku zirņu
  • 1/5 glāze/s riekstu sviesta
  • 1/4 glāze/s kļavu sīrupa
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2/3 glāze/s sasmalcinātas šokolādes
  • 1 šķipsna/s sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Vārītus turku zirņus samaļ putriņā.
  2. Pievieno visas sastāvdaļas, izņemot sasmalcināto šokolādi. Visu sablenderē un tad pievieno šokolādes gabaliņus.
  3. Iegūto masu ar karoti kārto uz plāts, veidojot apaļīgas formas cepumus. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā, aptuveni, 13 - 15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Iegūto masu ar karoti kārto uz plāts, veidojot apaļīgas form...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize