Kukurūzas miltu vafeles

5 1
Vafeles var ēst gan ikdienā - kā brokastu sausmaizītes pie tējas vai kafijas, kā arī svētkos - ar šokolādes krēmu vai biezpienu un putukrējumu.

Paldies, par recepti Līvānu 1. vidusskolas jauniešiem! Recepte tapusi Eiropas Parlamenta Informācijas biroja (EPIB) Latvijā projekta “Garšīgie likumi” ietvaros.

Sastāvdaļas

  • 250 g smalka maluma kukurūzas miltu
  • 250 ml ūdens
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ola
  • 0.5 tējk. sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc mīklu no esošajām sastāvdaļām un ļauj tai uzbriest (5 - 10 minūtes).
  2. Izmantojot vafeļu pannu cep brūnas un kraukšķīgas vafeles (apmēram 1,5 minūtes).

    Labu apetīti!
    Izmantojot vafeļu pannu cep brūnas un kraukšķīgas vafeles (a...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize