Sākums > Receptes > Deserti

Mango un biezpiena panna cotta

2017. gada 26. maijs
Foto: Receptes.lv
Paldies, par recepti Rimi Gardēdim un šefpavāram Normundam Baranovskim un uztura speciālistei Ingai Pūcei!
Pagatavošana
80 min
1. Mango kārtas pagatavošanai atkausē mango un samaļ biezenī.
2. Ūdeni ar agaru vāra 2 minūtes, pievieno mango biezeni un pilda trauciņos 1/3 daļu. Agars sastingst pie temperatūras +35 grādi, tāpēc ledusskapi šoreiz nevajadzēs.
3. Biezpiena kārtai sablenderē mango un banānu biezeni un savāra ar agaru.
4. Samaļ biezpienu krēmā un savieno ar augļu krēmu. Liek trauciņos un ļauj sasting. Krēms varētu būt gatavs 20 minūšu laikā. Dekorē ar musli un ogām.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu