Sākums > Receptes > Deserti

Smūtijs un mandeļu cepumi

2017. gada 25. maijs
Foto: Receptes.lv
Paldies, par recepti Rimi Gardēdim un šefpavāram Normundam Baranovskim un uztura speciālistei Ingai Pūcei!
Pagatavošana
30 min
1. Smūtija sastāvdaļas sablendē. Ja vēlas smūtiju biezāku, saldēto maisījumu neatsaldē, bet maļ sasaldētu kopā ar paniņām.
2. Mandeļu skaidiņas samaļ miltos. Pagatavo cepumu masu, savienojot un ar roku samaisot visas sastāvdaļas.
3. Uz pannas veido kādas formas un garuma cepumus vēlas un cep aptuveni 8 – 12 minūtes 175 grādos (atkarībā no cepumu biezuma).
4. Mandeļu cepumus pasniedz kopā ar smūtiju.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu