Kaipirinja (Caipirinha)

5 1
Kaipirinja (Caipirinha)
Foto: Depositphotos.com
Kašasa (cachaca) – stiprs, kristāltīrs degvīns, kas iegūts no cukurniedrēm.
Paldies, par recepti “Tex-Mex Republic” pārtikas tehnoloģei Aijai Ruzaiķei!

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1 laims
  • 3 tējk. brūnā vai baltā cukura
  • 50 ml kašasa (cachaca)
  • Laima šķēle dekorēšanai

Pagatavošana

5 min.
  1. Sagriež laimu, iespēju robežās izņemot baltumus, kas atrodas citrusa vidū, un rada rūgtenu pēcgaršu.
  2. Laimu liek glāzē, saspaida, pieber cukuru un samaisa.
  3. Klāt lej degvīnu un ber klāt daudz smalcināta ledus.
    Glāzi dekorē ar laima šķēli.

    Lai labi garšo!
    Klāt lej degvīnu un ber klāt daudz smalcināta ledus.
Glāzi...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni