Pildītas olas "Mimoza"

5 1
Pavisam neilga darbošanās un tiksi pie nedaudz savādākām brokastu olām - pildītām! Siers piešķirs sātīgumu, bet redīsu dzinumi - svaigumu.
Foto: Džiugas
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

  • 6 cieti novārītas olas
  • 2 ēd. k. majonēzes
  • 1 saujiņa redīsu dzinumu
  • 1 šķipsna/s kurkumas
  • 1 šķipsna/s saldās paprikas
  • Rīvēts siers DŽIUGAS
  • Sāls
  • Melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas gareniski pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izņem dzeltenumus. Tos izberž caur sietiņu.
  2. Redīsu dzinumus sasmalcina ar nazi un ieber pie dzeltenumiem. Šai masai pievieno garšvielas (kurkumu, saldo papriku, sāli, melnos piparus) un samaisa ar majonēzi. Masai jābūt krēmveida konsistences. Ja tā šķiet pārāk bieza, var pielikt vēl nedaudz majonēzes. Pagaršojiet, vai pietiek garšvielu.
  3. Iegūto krēmu var ar tējkaroti likt olu baltumos vai izmantot konditorejas maisiņu ar uzgaļiem – izspiest puķītes vai citus rakstus. Pirms pildīto olu pasniegšanas, tās apkaisa ar sasmalcinātiem redīsu dzinumiem un rīvētu sieru DŽIUGAS.

    Labu apetīti!
    Iegūto krēmu var ar tējkaroti likt olu baltumos vai izmantot...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas