Pārlocītā omlete ar šķiņķi un cieto sieru

5 1
Steidzīgam rītam ātri pagatavojama omlete ar gardu tītara šķiņķi un izteiksmīgu siera garšu!
Foto: Džiugas
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 50 g cietā siera Džiugas
  • 30 g sviesta
  • 4 šķēle/s žāvēta tītara šķiņķa
  • 3 olas
  • 1 sīpolloks
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

15 min.
  1. Bļodā sakuļ olas, iemaisa sagrieztus sīpollokus, šķipsniņu sāls un piparu.

  2. Uzkarsē pannu, izkausē tajā sviestu, ielej nedaudz olīveļļas. Samazina uguni un pannā ielej sakultās olas. Cep uz nelielas uguns, līdz olu masa sāk sabiezēt, tad virspusi apber ar smalki rīvētu sieru un cep, līdz omletes virspuse ir stingri apcepusies.

  3. Izceptās omletes vienā pusē liek šķiņķi un pārloka omleti uz pusēm.
    Pasniedz uzreiz kopā ar zaļajiem salātiem un apbārstītu ar sieru.

    Labu apetīti!
    Izceptās omletes vienā pusē liek šķiņķi un pārloka omleti uz...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis