Sākums > Receptes > Brokastis

Pārlocītā omlete ar šķiņķi un cieto sieru

2017. gada 10. aprīlis
Foto: Džiugas receptes
Steidzīgam rītam ātri pagatavojama omlete ar gardu tītara šķiņķi un izteiksmīgu siera garšu!
Foto: Džiugas
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
15 min
1. Bļodā sakuļ olas, iemaisa sagrieztus sīpollokus, šķipsniņu sāls un piparu.

2. Uzkarsē pannu, izkausē tajā sviestu, ielej nedaudz olīveļļas. Samazina uguni un pannā ielej sakultās olas. Cep uz nelielas uguns, līdz olu masa sāk sabiezēt, tad virspusi apber ar smalki rīvētu sieru un cep, līdz omletes virspuse ir stingri apcepusies.

3. Izceptās omletes vienā pusē liek šķiņķi un pārloka omleti uz pusēm.
Pasniedz uzreiz kopā ar zaļajiem salātiem un apbārstītu ar sieru.

Labu apetīti!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu