Džiugas siera tartars

3 1
Kolekcijas: Veģetārās
Siera mīļi, saturaties! Siera garšas šajā tartarā būs gana daudz, lai neliktu vilties Jūsu garšas kārpiņām. Sēnes šo burvību tikai patīkami papildinās.
Foto: Džiugas
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g miltu
  • 70 g sviesta
  • 4 ēd. k. ūdens
  • 2 ēd. k. cietā siera Džiugas, kas briedināts 12 mēn.
  • šķipsna/s sāls
  • Pildījumam:
  • 3 olas
  • 150 g trekna krējuma
  • 150 g cietā siera Džiugas, kas briedināts 12 mēn.
  • šķipsna/s mārsila
  • Sāls
  • Pipari
  • Gailenes (nesezonas laikā var lietot konservētas vai saldētas)

Pagatavošana

120 min.
  1. Miltus saberž ar sviestu, līdz veidojas drupatas. Pievieno sieru, sāli un izmaisa.
  2. Pielej ūdeni un mīcot izveido cietu mīklu. Pārklāj ar to cepšanas formu (24 cm), kuru liek uz brīdi saldētavā.
  3. Gailenes sasmalcina (ja tās ir lielas) un pārklāj ar tām saputoto masu.
  4. Cep 200 °C uzkarsētā cepeškrāsnī 30 – 35 min., kamēr virsma kļūst stingra, bet mīklas malas kļūst skaisti brūnas.

    Labu apetīti!
    Cep 200 °C uzkarsētā cepeškrāsnī 30 – 35 min., kamēr virsma...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize