Džiugas siera tartars

2017. gada 4. aprīlis
Foto: Džiugas receptes
Siera mīļi, saturaties! Siera garšas šajā tartarā būs gana daudz, lai neliktu vilties Jūsu garšas kārpiņām. Sēnes šo burvību tikai patīkami papildinās.
Foto: Džiugas
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
120 min
1. Miltus saberž ar sviestu, līdz veidojas drupatas. Pievieno sieru, sāli un izmaisa.
2. Pielej ūdeni un mīcot izveido cietu mīklu. Pārklāj ar to cepšanas formu (24 cm), kuru liek uz brīdi saldētavā.
3. Gailenes sasmalcina (ja tās ir lielas) un pārklāj ar tām saputoto masu.
4. Cep 200 °C uzkarsētā cepeškrāsnī 30 – 35 min., kamēr virsma kļūst stingra, bet mīklas malas kļūst skaisti brūnas.

Labu apetīti!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu