Grauzdētā brokastu bekona maize

5 1
Grauzdētā brokastu bekona maize
Foto: Depositphotos.com
Tik vien kā apgrauzdēt maizītes un apcept bekonu... Un veido pats savu labāko sviestmaizi! Kraukšķīgam, bekona bagātam rītam!

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 2 šķēle/s tostermaizes
  • 50 g bekona
  • 4 šķēle/s tomāta
  • 2 salātlapas
  • Sviests maizīšu apsmērēšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Apgrauzdē tostermaizes.
  2. Kamēr maize grauzdējas, kārtīgi apcep bekonu, lai tas paliek maliņās kraukšķīgs.

    Apgrauzdētās maizītes, kamēr siltas, no vienas puses apsmērē ar sviestu, lai tas pakūst un nedaudz ievelkas maizītē.
  3. Nomazgā salātlapas un tomātu. Tomātu sagriež šķēlēs, salātlapu saplēš izmeros, lai ietilpst uz maizītes.
  4. Kārto maizi - tostermaizes šķēle, salātlapas, tomāti, bekons un otra tostermaizes šķēle.
    Ja vēlās maizi sātīgāku un sulīgāku, var papildināt ar mērcēm pēc izvēles. Šādā formātā mazāk trekna.

    Lai labi garšo!
    Kārto maizi - tostermaizes šķēle, salātlapas, tomāti, bekons...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis