Karstā tomātu krēmzupa

3 1

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 200 g ķirbja
  • 5 kartupeļi
  • 2 bkurkāni
  • 1 bundža konservēto tomātu
  • 1 selerijas kāts
  • 1 sauja bazilika (kaltēta vai svaiga)
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s piparu
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 dabīgā buljona kubiņš

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā ielej ūdeni, aptuveni trešdaļu katla, liek sildīties.
  2. Tad burkānus, ķirbjus, seleriju, kartupeļus sagriež kubiņos un liek katlā vārīties. Pievieno sāli, piparus, buljona kubiņu, sasmalcinātu ķiploku.
  3. Kad viss uzvārījies, liek klāt konservētos tomātus, baziliku. Visu sablenderē. Dekorē ar svaigām bazilika lapiņām.

    Kad viss uzvārījies, liek klāt konservētos tomātus, baziliku...
  4. Pasniedz ar grauzdētu maizi.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar grauzdētu maizi. 

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas