No esošajiem produktiem sanāk, apmēram, 200 ml mērces.
Aioli pagatavošanai var izmantot arī blenderi vai mikseri. Izmantojot blenderi, tajā var sasmalcināt arī ķiplokus un garšaugus, taču to var darīt vienīgi pēc tam, kad pievienota eļļa un masa jau sabiezējusi. Ja nav pietiekami daudz laika vai trūkst kādas sastāvdaļas, tad lieliski var izmantot arī veikalā pirktu majonēzi, iemaisot tajā sasmalcinātus ķiplokus, garšaugus un nedaudz citronu sulas.
Paldies, par recepti "Rīgas Miesnieks"! :)
Aioli pagatavošanai var izmantot arī blenderi vai mikseri. Izmantojot blenderi, tajā var sasmalcināt arī ķiplokus un garšaugus, taču to var darīt vienīgi pēc tam, kad pievienota eļļa un masa jau sabiezējusi. Ja nav pietiekami daudz laika vai trūkst kādas sastāvdaļas, tad lieliski var izmantot arī veikalā pirktu majonēzi, iemaisot tajā sasmalcinātus ķiplokus, garšaugus un nedaudz citronu sulas.
Paldies, par recepti "Rīgas Miesnieks"! :)