Ābolu - sinepju mērce

5 1
No esošajiem produktiem sanāk, apmēram, 200 ml mērces.

Paldies, par recepti "Rīgas Miesnieks" meistariem! :)

Sastāvdaļas

  • 2 vidēja lieluma vietējie āboli
  • 100 ml ābolu sulas
  • 1 ēd. k. baltvīna etiķa
  • 1-2 tējk. graudaino sinepju
  • 1 tējk. medus
  • 1/2 tējk. žāvēta timiāna
  • Jūras sāls
  • Melnie pipari (pēc garšas)

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizo ābolus, izgriež tiem serdes un sagriež tos gabaliņos.
  2. Ielej nelielā katliņā ābolu sulu, pievieno sagrieztos ābolus un karsē piecas līdz septiņas minūtes, līdz āboli kļuvuši mīksti.
  3. Pievieno etiķi un timiānu un karsē vēl dažas minūtes, tad sablenderē un atdzesē.
  4. Atdzesētajam ābolu biezenim pievieno medu, pēc garšas sinepes, sāli un piparus.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas