Vistas cepetis apelsīnu sulā

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 vesela vista
  • 1 l apelsīnu sulas
  • 4 ēd. k. franču sinepju
  • 3 ēd. k. vorčestera mērces
  • 2 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
  • 20 smaržīgo piparu
  • 6 daiviņa/s ķiploka
  • Maltie pipari

Pagatavošana

830 min.
  1. Apelsīnu sulu ar visām garšvielām sajauc dziļākā traukā. Ievieto veselo vistu. Vēlams, lai trauks nebūtu liels, apmēram, tāds, lai sula noklātu visu vistu.
    Apelsīnu sulu ar visām garšvielām sajauc dziļākā traukā. Iev...
  2. Ja gadījumā, vista nav noklāta pilnībā, tad vēlams palikt zem sloga. Liek uz nakti ledusskapī ievilkties.
  3. Pirms cepšanas, nolej apelsīnu sulas marinādi, atstājot pavisam nedaudz.
    Pirms cepšanas, nolej apelsīnu sulas marinādi, atstājot pavi...
  4. Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz, apmēram, 1,5 stundu. Kad vista cepusies, apm., 30 min., to apgriež otrādi. Vēl pēc 30 min. atkal apgriež un cep vēl 30 min.
    Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz, apmēram, 1,5 stund...
  5. Cepšanas laikā ik pa brīdim aplaista ar esošo marinādi traukā.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni