Žāvētu augļu ķīselis

5 1

Sastāvdaļas

  • 25 g žāvētu augļu
  • 200 g ūdens
  • 25 g cukura
  • 10 g kartupeļu cietes

Pagatavošana

1 min.
  1. Augļus (ābolus, bumbierus, plūmes, rozīnes) noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest.
  2. Tad pievieno cukuru, vāra, līdz augļi mīksti.
  3. Pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa un uzvāra.
  4. Salej traukā, pārkaisa ar cukuru, atdzesē.
  5. Pasniedz ar pienu.

Komentāri

ilze 2015. gada 12. maijs 13:53
Un kā tu domā,cik porcijās varēs sadalīt 200 gramu ķīseļa?
Edzis 2012. gada 29. janvāris 18:38
un uz cik porcijam tas kiselis tad sanak???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes