Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautētas grūbas ar ķirbi un burkānu

2016. gada 7. decembris
Foto: Baiba Ezergaile
Pagatavošana
190 min
1. Lai būtu interesantāka garša, grūbas vispirms apcep uz sausas pannas - ap 10 min.
2. Tad mērcē ūdenī (tā, lai pārklātas) - 2 vai vairāk stundas, tad ātrāk būs gatavas.
3. Tad liek uz lēnas uguns vārīt , bet pievieno vēl ūdeni, jo ļoti daudz ievelk.
4. Pannā apcep ļoti rupji rīvētu burkānu.
5. Ķirbi sagriež mazos gabaliņos, nedaudz lielākos kā grūbas.
6. Dārzeņus liek sautēties klāt pie grūbām, kad tās jau pusgatavas. Visu vāra, līdz grūbas pilnībā gatavas. Gatavību pārbauda nogaršojot, lai grūbas būtu patīkami mīkstas.

Labu apetīti!
Uz augšu