Biskvīta rulete

2016. gada 5. decembris
Foto: Zane Bloka
Pagatavošana
45 min
1. Gatavo biksvītu. Atdala olas baltumus no dzeltenumiem.
Foto: Zane Bloka
2. Dzeltenumam pievieno cukuru, cepamo pulveri, vanilas cukuru un sakuļ. Pievieno miltus un samaisa
Foto: Zane Bloka
3. Baltumiem pievieno šķipsninu sāls un sakuļ stingrās putās.
Foto: Zane Bloka
4. Sakulto baltumu iecilā pie dzeltenumiem un kārtigi samaisa.
Foto: Zane Bloka
5. Uz pannas izklāj cepampapiru un vienmerigi izlej mīklu. Cep 20-25min 175-180 grādos.
Foto: Zane Bloka
6. Sagatavo visu krēma gatavošanai.
Foto: Zane Bloka
7. 300 ml auksta piena pievieno paciņas saturu un sakuļ līdz viendabīgai un gaisīgai masai.
Foto: Zane Bloka
8. Gatavo biksvītu ņem ārā no plīts un atbrīvo no cepampapīra.
Foto: Zane Bloka
9. Sasmerē ar krēmu un sarullē. Beigās dekorē pēc vēlmēm.

Lai labi garšo!
Foto: Zane Bloka
Uz augšu