Vienkāršā forelīte

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 šķēle/s foreles
  • 4 šķēle/s citrona
  • 4 tējk. majonēzes
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. piparu
  • 10 g rozmarīna

Pagatavošana

30 min.
  1. Foreles šķēles saliek uz atsevišķiem folija gabaliem. Apkaisa ar sāli, piepariem, rozmarīnu, nedaudz citrona sulu, apsmērē ar majonēzi.
    Foreles šķēles saliek uz atsevišķiem folija gabaliem. Apkais...
  2. Aiztaisa foliju. Cep, apmēram, 20 min. 180 grādos.
    Aiztaisa foliju.  Cep, apmēram, 20 min. 180 grādos.
  3. Atverot uzspiež nedaudz citronu.
    Atverot uzspiež nedaudz citronu.
  4. Pasniedz siltu. Piedevās var pasniegt kartupeļus, rīsus, dārzeņus - ko sirds kāro.... Tā kā esmu pikanto ēdienu cienītāja - kartupeļu biezputrai pievienoju mārrutkus ar vasabi.

    Labu apetīti!
    Pasniedz siltu. Piedevās var pasniegt kartupeļus, rīsus, dār...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni