Piektdienas draugu kūka

2016. gada 17. novembris
Foto: Dr. Oetker Latvia
Klāt ir piektdiena. Laiks iepriecināt sevi un draugus! Svētku tērpā, ar princesēm raksturīgo grāciju Jūsu pasākumu grezno viņa - lieliska, sapņaini garda putukrējuma kūka! Šo tikšanos atcerēsieties vēl ilgi....

Recepte tapusi sadarbībā ar Dr. Oetker Latvia
Pagatavošana
135 min
1. Divas vienāda izmēra cepamās formas izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Foto: Dr. Oetker Latvia
2. Apelsīnus nomizo, sagriež smalkāk un sablendē. Sukādes sasmalcina, ja ir tāda nepieciešamība.
3. Sviestu uzputo ar cukuru un, turpinot putot, pa vienai pievieno olas.
Foto: Dr. Oetker Latvia
4. Iemaisa sasmalcinātus apelsīnus, miltus un cepamo pulveri.
Foto: Dr. Oetker Latvia
5. Mīklu sadala starp divām formām un cep, apm., 35 min.
Foto: Dr. Oetker Latvia
6. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Sagataves atdzesē uz restēm.
7. Krēmsieru sajauc ar svaigi spiestu apelsīna sulu un rīvētu apelsīna miziņu. Pievieno vanilīna cukuru, pūdercukuru un kārtīgi samaisa. Sagatavi apsmērē ar krēmsieru, pārkaisa ar sukādēm un tad vēlreiz smērē sieru. Apsedz ar otru kūkas sagatavi un novieto ledusskapī uz 1 stundu.
Foto: Dr. Oetker Latvia
8. Pagatavo putukrējumu. Cremilla maisījumu pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un iekrāso sev tīkamā krāsā.
Foto: Dr. Oetker Latvia
9. Ar šo putukrējumu apsmērē kūku un novieto ledusskapī līdz pasniegšanai. Pirms pasniegšanas kūku izdekorē ar cukura dekoriem.

Lai labi garšo!
Uz augšu