Maltas gaļas lodītes

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g liellopa gaļas (maltas)
  • 20 g baltmaizes
  • 5 g kartupeļu cietes
  • Sīpols
  • 30 g ūdens, sāls, pipari
  • 10 g kviešu miltu
  • 10 g tauku
  • 100 g tomātu mērces

Pagatavošana

1 min.
  1. No maltas gaļas masas ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām izveido apaļas lodītes (apmēram 50 g svarā), apviļā miltos un apcep sakarsētos taukos.
  2. Pēc tam liek sautējamā katliņā 2-3 kārtās, pārlej tomātu mērci un sautē gatavas.
  3. Gaļas lodītes ar mērci liek dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni, rīsu biezputru, vārītiem makaroniem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni