Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas lodītes tomātu mērcē

2005. gada 13. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Maltajai gaļai pievieno kartupeļu cieti, sāli, piparus un sasmalcinātu sīpolu. Visu kārtīgi samīca.
2. No maltās gaļas masas, ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām, izveido apaļas lodītes (apmēram 50 g svarā), apviļā miltos un apcep sakarsētos taukos.
3. Pēc tam liek sautējamā katliņā 2-3 kārtās, pārlej tomātu mērci un sautē gatavas.
4. Gaļas lodītes ar mērci liek dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni, rīsu biezputru, vārītiem makaroniem.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu