Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Otrdienas bezglutēna virtuļi

2016. gada 16. novembris
Foto: Dr. Oetker Latvia
Jums garšo virtuļi, bet ierasti no tiem atsakāties, jo tos gatavo lielā eļļas daudzumā?! Tad šī recepte ir domāta tieši Jums! Nekādas eļļas! Un iztiksim arī bez glutēna! Pagatavo šos virtuļus un uzcienā savus draugus!

Recepte sadarbībā ar Dr. Oetker Latvia
Pagatavošana
50 min
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Foto: Dr. Oetker Latvia
2. Miltus sajauc ar cukuru un cepamo pulveri.
Foto: Dr. Oetker Latvia
3. Pienu sajauc ar eļļu un olu.
Foto: Dr. Oetker Latvia
4. Sajauc abas masas kopā un kārtīgi samaisa, līdz masa kļūst viendabīga.
Foto: Dr. Oetker Latvia
5. Mīklu pārliek konditorejas maisā un ar tā palīdzību piepilda virtuļu formas līdz pusei. Cep 12 - 15 min. Virtuļus pilnībā atdzesē.
6. Gatavo glazūru. Pūdercukuru sadala divās daļās un ieber bļodiņās. Katrā bļodiņā peivieno pa 1 ēd.k. piena un pa 1/2 tējk. vanilīna cukura. Pēc nepieciešamības pielej vēl pienu un maisa, līdz masa kļūst pašķidra. Tad, atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, pievieno pārtikas krāsu. Glazūras gatavošanai var piena vietā izmantot citrona sulu - tad glzaūra būs saldskāba un patīkami smaržos pēc citroniem.
Foto: Dr. Oetker Latvia
7. Dekorē virtuļus. Virtuli līdz pusei iemērc glazūrā, pārkaisa ar dekoriem un noliek sacietēt uz 10 min.

Labu apetīti!
Foto: Dr. Oetker Latvia
Uz augšu