Otrdienas bezglutēna virtuļi

3 1
Jums garšo virtuļi, bet ierasti no tiem atsakāties, jo tos gatavo lielā eļļas daudzumā?! Tad šī recepte ir domāta tieši Jums! Nekādas eļļas! Un iztiksim arī bez glutēna! Pagatavo šos virtuļus un uzcienā savus draugus!

Recepte sadarbībā ar Dr. Oetker Latvia

Sastāvdaļas

16 porcijas
  • Virtuļiem
  • 300 g bezglutēna miltu
  • 125 g cukura
  • 125 ml piena
  • 100 g pūdercukura
  • 90 ml riekstu eļļa vai augu eļļa bez smaržas
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera "Dr. Oetker"
  • 1 ola
  • Glazūrai
  • 3 ēd. k. piena
  • 1 tējk. vanilīna cukura "Dr. Oetker"
  • Pārtikas krāsas "Dr. Oeteker"
  • Cukura skaidiņas "Dr. Oeteker"
  • Dekori (sirsniņas, bumbiņas) "Dr. Oetker"
  • 100 g pūdercukura

Pagatavošana

50 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Miltus sajauc ar cukuru un cepamo pulveri.
    Miltus sajauc ar cukuru un cepamo pulveri.
  3. Pienu sajauc ar eļļu un olu.
    Pienu sajauc ar eļļu un olu.
  4. Sajauc abas masas kopā un kārtīgi samaisa, līdz masa kļūst viendabīga.
    Sajauc abas masas kopā un kārtīgi samaisa, līdz masa kļūst v...
  5. Mīklu pārliek konditorejas maisā un ar tā palīdzību piepilda virtuļu formas līdz pusei. Cep 12 - 15 min. Virtuļus pilnībā atdzesē.
  6. Gatavo glazūru. Pūdercukuru sadala divās daļās un ieber bļodiņās. Katrā bļodiņā peivieno pa 1 ēd.k. piena un pa 1/2 tējk. vanilīna cukura. Pēc nepieciešamības pielej vēl pienu un maisa, līdz masa kļūst pašķidra. Tad, atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, pievieno pārtikas krāsu. Glazūras gatavošanai var piena vietā izmantot citrona sulu - tad glzaūra būs saldskāba un patīkami smaržos pēc citroniem.
    Gatavo glazūru. Pūdercukuru sadala divās daļās un ieber bļod...
  7. Dekorē virtuļus. Virtuli līdz pusei iemērc glazūrā, pārkaisa ar dekoriem un noliek sacietēt uz 10 min.

    Labu apetīti!
    Dekorē virtuļus. Virtuli līdz pusei iemērc glazūrā, pārkaisa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Kača 8. aprīlis 08:45
Ļoti laba recepte



Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize