Ātrā ķiršu kūka

2016. gada 27. oktobris
Foto: A.J.
Kūkas forma diametrā 28 cm
Pagatavošana
45 min
1. Kūkas formiņu sasmērē ar sviestu, un pārkaisa ar rīvmaizi.
2. Pa virsu kārto ķiršus bez kauliņiem.
3. Bļodā iesit olas, klāt pieber cukuru un vaniļas cukuru. Visu kārtīgi puto, līdz masa kļūst gaisīga un balta krāsā.
4. Masai klāt ber kartupeļu cieti, miltus. Nedaudz paputo.
5. Pielej klāt izkausētu sviestu un pieliek skābo krējumu. Visu samaisa.
6. Masu pērlej pāri ķiršiem un virsū kaisa šokolādes skaidiņas.
7. Liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 40 min.
8. Kūkas gatavību pārbauda ar koka kociņu. Ja nepieciešams cep nedaudz ilgāk.
9. Lai labi garšo!
Uz augšu