Khinkali

2016. gada 25. oktobris
Foto: Receptes.lv
Paldies, par recepti gruzīnu restorāna “Alaverdi” šefpavāram Šota Mudžirišvili (Shota Mujirishvili)!
Pagatavošana
90 min
1. Pildījuma gaļu sajauc kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, pievieno sāli,
2. piparus un koriandru.
3. No mīklas sastāvdaļām sajauc mīklu.
4. Kārtīgi to izrullē, ar formu izspiež apaļus apļus.
5. Apļa vidū liek pildījumu, malas saņem kopā un aizspiež, vizuāli izveidojot sainīti.
6. Vāra sālsūdenī, līdz tie uzpeld
7. (aptuveni 10 minūtes) un tad pasniedz karstus kopā ar pārkaisītiem zaļumiem.
8. Labu apetīti!
Uz augšu