Ķirbju kēkss

3 1
Kēkss ar īpašām rudens garšām :)

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbja
  • 200 g rozīņu
  • 100 g kaltētu dzērveņu
  • 100 g Indijas riekstu
  • 3 olas
  • 350 g miltu
  • 200 g sviesta
  • 300 g cukura
  • Vaniļas cukurs
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera
  • Apelsīnu miziņa un sula no viena apelsīna
  • Pūdercukurs
  • Sviests

Pagatavošana

80 min.
  1. Sviestu nedaudz izkausē. Puto kopā ar cukuru, līdz kļust balta masa.
  2. Bļodā sarīve ķirbi. Klāt liek rozīnes, kaltētas dzērvenes, riekstus. Pierīvē aplesīnu miziņu un izspiež sulu,olas. Visu samaisa.
  3. Klāt liek saputotu sviestu, pieber kanēli, vaniļas cukuru, cepamo pulveri un miltus. Visu kārtīgi samaisa.
  4. Masu liek ieziestā kūkas formā un cep krāsnī 200 grados 60 min.
  5. Kēksu atdzesē un griež. Pārkaisa ar pūdercukuru.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize