Brieža sirds karstie salāti

5 1

Sastāvdaļas

  • Brieža sirds
  • 5 l lečo salātu
  • 2 ēd. k. 7 garšaugu mērces "Rundāle"
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • Pipari
  • Kadiķogas

Pagatavošana

140 min.
  1. Liek vārīties brieža sirdi, apm., 2 stundas uz lēnas uguns, līdz mīksta - vārot pievieno piparus, kadiķogas un sāli.
  2. Izvārītu sirsniņu sagriež strēmelītēs, liek pannā, pievieno dārzeņu lečo 0.5 l (pašgatavots, piem., no kabača, tomāta, paprikas, sīpola, burkāna, eļļas), Rundāles mērci un piespiež ķiploka daiviņas.
    Izvārītu sirsniņu sagriež strēmelītēs, liek pannā, pievieno...
  3. Sautē uz vidējas uguns. Garšai, ja vajadzīgs, pievieno piparus, sāli.
  4. Pasniedz ar rīsiem vai maizīti :)
    Pasniedz ar rīsiem vai maizīti :)
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti