Sākums > Receptes > Uzkodas

Pildīts, cepts lavašs

2016. gada 19. oktobris
Foto: Baiba Ezergaile
Citāda recepte lavaša izmantošanai. Ciemiņiem noteikti šāda uzkoda patiks :)
Pagatavošana
40 min
1. Lavašu sagriež 4 vienādās kantainās daļās.
2. Uz katras daļas kārto tējkaroti gabaliņos sagrieztu šķiņķi, kā pīrāgu pildījumu.
3. Siera šķēli, tējkaroti sagrieztus tomātus gabaliņos un tējkaroti sagrieztus, apceptus spinātus (spinātus iepriekš sagriež un liek karstā pannā uz 1 min., pagrozot apcep, lai mīksti).
4. Tad lavašu kā aploksni aizloka ciet un pārloka .
5. Apmērcē olā ar nedaudz sāls un karstā pannā apcep 1 min. no katras puses.
6. Labu apetīti!
Uz augšu