Pildīts, cepts lavašs

5 1
Citāda recepte lavaša izmantošanai. Ciemiņiem noteikti šāda uzkoda patiks :)

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 4 kantainie lavaši
  • 200 g Holandes siera
  • 200 g šķiņķa
  • 200 g spinātu
  • 2 tomāti
  • 1 ola
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Lavašu sagriež 4 vienādās kantainās daļās.
  2. Uz katras daļas kārto tējkaroti gabaliņos sagrieztu šķiņķi, kā pīrāgu pildījumu.
  3. Siera šķēli, tējkaroti sagrieztus tomātus gabaliņos un tējkaroti sagrieztus, apceptus spinātus (spinātus iepriekš sagriež un liek karstā pannā uz 1 min., pagrozot apcep, lai mīksti).
  4. Tad lavašu kā aploksni aizloka ciet un pārloka .
  5. Apmērcē olā ar nedaudz sāls un karstā pannā apcep 1 min. no katras puses.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas