Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Sodas maize ar sieru, valriekstiem un vīģēm

2016. gada 4. oktobris
Foto: Receptes.lv
Paldies, par recepti Signei Meirānei un "Fiskars".
Pagatavošana
50 min
1. Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
2. Izklāj pannu ar cepamo papīru.
3. Bļodā liek abu veidu miltus, sodu, smalko sāli, cukuru, vīģes, valriekstus un sieru. Pievieno paniņas un samīca mīklu.
4. Izveido mīklas bumbu, liek uz pannas, virspusē iegriež 1,5 cm dziļus iegriezumus, uzber rupjo sāli un piparus.
5. Liek krāsnī cepties uz 35 minūtēm.
6. Kad maizīte gatava, izņem no krāsns, atdzesē un pasniedz.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu