Zaļo tomātu salāti

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja lieluma sīpoli
  • 600 g burkānu
  • 600 g zaļo tomātu
  • 600 g sarkanās paprikas
  • 100 ml eļļas
  • 100 ml etiķa 9%
  • 2 tējk. cukura
  • 1.5 - 1,5 ēd. k. sāls
  • Melnie maltie pipari pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Papriku sagriež salmiņos. Tomātus giež kubiņos. Sīpolus ripiņās vai pusripiņās. Burkānus rīvē uz rupjās rīves.
  2. Visu liek katliņā. Klāt ber visas garšvielas un pielej eļļu.
  3. Sautē uz lēnas uguns līdz visi dārzeņi ir mīksti.
  4. Pašās beigās pieleja etiķi un visu kārtīgi samaisa.
  5. Salātus liek iepriekš sterelizētās burkās un taisa ciet ar vākiem.
  6. Apgāž otrādi un atstāj atdzesēties vēsā vietā.
  7. Kad ir atdzisis kārtojam visu pagrabā līdz ziemai.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi