Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikantais burgers ar baklažāniem un kazas sieru

2016. gada 20. septembris
Foto: Receptes.lv
Paldies, par recepti "Rakvere" gaļas meistariem!
Pagatavošana
45 min
1. Apkais baklažāna šķēlītes ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilina olīveļļu un samaisa.
2. Apcep kotletes no abām pusēm uz grila vai pannas aptuveni 10 līdz 12 minūtes.
3. Apcep no abām pusēm arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas.
4. Nedaudz sasilda arī burgeru maizītes.
5. Uz maizes apakšējām pusītēm uzziež kečupu, uzliek salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomāta šķēlītes.
6. Ja vēlās burgeru padarīt pikantāku, tad uzliek arī dažas čili šķēlītes.
7. Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzziež grila salātus un uzliec tās uz sagatavotā burgera.
8. Lai maltīte izdodas garda!
Uz augšu