Pikantais burgers ar baklažāniem un kazas sieru

4 1
Paldies, par recepti "Rakvere" gaļas meistariem!

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 burgeru maizītes
  • 4 ēd. k. BBQ kečupa
  • 4 - 8 liellopa gaļas kotletes (piemēram, “Rakvere” liellopa burgerkotletes amerikāņu gaumē)
  • 4 šķēles mīkstā kazas siera
  • 1 /2 baklažāna (sagriezta šķēlēs)
  • 4 ēd. k. grila salātu
  • 4 saujas mangoldu vai biešu lapu
  • Tomātu šķēles
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • -1 tēj.k. žāvētas raudenes
  • Pēc vēlēšanās - sarkanā čili šķēlītes
  • Jūras sāls
  • Melnie pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Apkais baklažāna šķēlītes ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilina olīveļļu un samaisa.
  2. Apcep kotletes no abām pusēm uz grila vai pannas aptuveni 10 līdz 12 minūtes.
  3. Apcep no abām pusēm arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas.
  4. Nedaudz sasilda arī burgeru maizītes.
  5. Uz maizes apakšējām pusītēm uzziež kečupu, uzliek salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomāta šķēlītes.
  6. Ja vēlās burgeru padarīt pikantāku, tad uzliek arī dažas čili šķēlītes.
  7. Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzziež grila salātus un uzliec tās uz sagatavotā burgera.
  8. Lai maltīte izdodas garda!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni