Skolēna brokastis - ābolu / auzu mikslis

5 1
Recepte tapusi sadarbībā ar Philips īpaši veselīgo sulu spiedi HR1897/30!

Sastāvdaļas

  • 1 glāze svaigi spiestas ābolu sulas, izmantojot Philips lēno sulu spiedi
  • ½ glāze Supergarden BIO auzu pārslu
  • 1 rīvēts ābols un ābolu izspaidas no sulas
  • 1 citrons
  • 1 ēd. k. medus, pievienot pēc vēlamā salduma
  • 1 ēd. k. mandeļu riekstu sviesta
  • Mandeles, viegli grauzdētas

Pagatavošana

700 min.
  1. Auzu pārslas ar ābolu sulu, mandeļu sviestu un medu kārtīgi samaisa kopā, slēgtā traukā atstāj uz nakti ledusskapī ievilkties.
    Auzu pārslas ar ābolu sulu, mandeļu sviestu un medu kārtīgi...
  2. Izspaidas var pārliet ar citrona sulu un medu un pievienot nākošā rītā vai iemaisīt auzu pārslu masā uzreiz.
  3. No rīta sarīvē ābolu, un veido kārtas ar rīvēto ābolu un izmērcētām auzu pārslām- burciņā, glāzē vai bļodiņā pēc izvēles.
  4. Nogarnē ar sakapātām mandelēm!
    Nogarnē ar sakapātām mandelēm!
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis