Sākums > Receptes > Dzērieni

Ketijas spēka kokteilis

2016. gada 12. septembris
Foto: Topi Vesels
Sazarotās aminoskābju ķēdes jeb BCAA šajā sulā pievienoju tādēļ, ka Ketijai ir daudz un pamatīgi treniņi. Lai veiksmīgāk atjaunotos, lai muskuļiem un pašai būtu spēks un izturība šādu slodzi turēt, kā arī lai mazinātu nogurumu un kopumā uzlabotu sniegumu treniņos.

Recepte tapusi sadarbībā ar Philips īpaši veselīgo sulu spiedi HR1897/30!
Pagatavošana
150 min
1. Izspiež sulu no bietes, atstāj ledusskapī uz vairākām stundām vai uz nakti.
Foto: Topi Vesels
2. Tad izspiež sulu no granātābola (nesezonā iesaku izmantot bioloģisko BIONA granātābolu sulu) un laima.
3. Salej sulas kopā, pievieno sāli, no kapsulām izber aminoskābes, kārtīgi iemaisa sulā.
4. Pievieno ūdeni tik daudz, lai būtu patīkama garša – sula ir ļoti koncentrēta, tāpēc ieteicams to nedaudz atšķaidīt.
Foto: Topi Vesels
5. Saglabā visas sulu izspaidas un pagatavo “Ketijas pusdienu desertu”.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu