Sākums > Receptes > Brokastis

Ātrā omlete krāsnī

2016. gada 7. septembris
Foto: L.D.
No rīta steigā iemet cepeškrāsnī un pēc pāris minūtēm būs gatavs. Katrā ziņā sanāca ļoti garšīgi un, pats galvenais, - ātri!
Pagatavošana
15 min
1. Cepeškrāsni liek sildīties uz 180 grādiem.
2. Olas iesit bļodā, pievieno pienu, majonēzi, garšvielas un visas Jums vēlamās sastāvdaļas.
3. Sakuļ šo masu un ievieto kādā no "kūkas cepšanas formām" - pati izvēlējos silikona, viegli dabūt ārā.
4. Cep, kamēr masa ir uzpūtusies un ir smuki dzeltenbrūnā krāsā.
5. Ja grib omleti ar izkusušu sieru, tad pašās beigās uzber uz omletes un ieliek pasildīties 1 min - būs jau izkusis.
6. Mazliet citai garšai var pievienot: žāvētu gaļu (sagrieztu kubiciņos), lokus, sīpolus, kaltētus tomātus, sieru - mans atradums Smiltenes ražojuma "Krievijas siers", perfekti kūst un garša ir ļoti laba.
Uz augšu