Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Daiņa pusdienu pankūkas

2016. gada 5. septembris
Foto: Topi Vesels
“Daiņa pusdienu pankūkas” gatavotas tā, lai sportistam būtu vieglums, bet arī sāta sajūta un spēks pusdienu pauzē sacensību laikā.

Recepte tapusi sadarbībā ar Philips īpaši veselīgo sulu spiedi HR1897/30!
Pagatavošana
30 min
1. Burkānu un kabaci sarīvē uz rupjās rīves, samaisa kopā ar izspaidām. Pievieno sāli un garšvielas, kārtīgi ar rokām samīca un atstāj ievilkties uz 10 minūtēm.
Foto: Topi Vesels
2. Pievieno olas un kārtīgi ar dakšu iekuļ dārzeņu masā.
3. Uzkarsē pannā sviestu un liek uz pannas pa karotei mīklas. Apcep vienu pusi, līdz izveidojusies garoziņa un to var viegli apmest uz otru pusi. Apcep no abām pusēm, līdz zeltaini brūnas, un viducī dārzeņi izsautējušies.
4. Šajā receptē var izmantot jebkādus sezonālus dārzeņus, kas garšo vislabāk un ir viegli pieejami. Gī sviestu var aizvietot ar kokosriekstu eļļu vai labu olīveļļu. Olas ieteicams izvēlēties pīļu, ja ir tāda iespēja - tās ir blīvākas un uzturvielām bagātākas.
5. Labu apetīti!
Uz augšu