Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ceptie drāzeņi ar ķiplokaino Ciabatu

2016. gada 26. augusts
Foto: L.D.
Baigais slinkums? Gaļa jau apriebusies? Visvienkāršāk ir samest visu cepenē un voulā gotovs!
Pagatavošana
60 min
1. Dārzeņus nomazgā, notīra, sagriež palielākos gabalos, samet visu bļodā, kur pieber visas garšvielas un eļļu – samaisa un met cepenē cepties. Brokoļus pievieno pašās beigās (savādāk sadegs, tos tik uzsildīt vajag).
Foto: L.D.
2. Un tagad mana mīļākā ēdiena detaļa – Ķiplokainā Ciabata.
3. Paņem bļodiņu, ar ķiploku spiedi saspiež ķiplokus, pielej labi daudz eļļu (būs kā mērcīte), pēc garšas balzamiko un pieber sāli/baziliku).
4. Maizīti sagriež 2 cm biezās šķēlēs (apslaka mazliet ar ūdeni), kad drāzeņi izcepušies mīksti, ieliek uz 5 min. sasildīties :)
5. Visu smuki uz šķīvjiem, ēdot maizīti mērcē ķiploku mērcītē un piekod drāzeņus :)
6. Voula vakarinas gatavas :)
7. Labu apetīti!
Uz augšu