Ceptie drāzeņi ar ķiplokaino Ciabatu

5 1
Baigais slinkums? Gaļa jau apriebusies? Visvienkāršāk ir samest visu cepenē un voulā gotovs!

Sastāvdaļas

  • Drāzeņiem:
  • 5 jaunie kartupeļi
  • 4 jaunās bietes
  • 1 sīpols
  • Mazie burkāniņi
  • Var droši izmatot arī
  • 1 paprika
  • 1 cukini
  • 1 brokolis
  • Sāls
  • Pipari
  • Kaltēts baziliks
  • Garšviela "Monreāls"
  • Garšviela "Čurkstošā forele"
  • Ču ču olīveļļa
  • Ciabatai:
  • Tumšā ciabata (mīksta, svaiga)
  • 4 daiviņas ķiploka (man jau - asāk jo labāk)
  • Laba olīveļļa, kas nav rūgta
  • Kaltēts baziliks
  • Balzamiko (parastais, šķidrais)
  • Sāls (ja prasās)

Pagatavošana

60 min.
  1. Dārzeņus nomazgā, notīra, sagriež palielākos gabalos, samet visu bļodā, kur pieber visas garšvielas un eļļu – samaisa un met cepenē cepties. Brokoļus pievieno pašās beigās (savādāk sadegs, tos tik uzsildīt vajag).
    Dārzeņus nomazgā, notīra, sagriež palielākos gabalos, samet...
  2. Un tagad mana mīļākā ēdiena detaļa – Ķiplokainā Ciabata.
  3. Paņem bļodiņu, ar ķiploku spiedi saspiež ķiplokus, pielej labi daudz eļļu (būs kā mērcīte), pēc garšas balzamiko un pieber sāli/baziliku).
  4. Maizīti sagriež 2 cm biezās šķēlēs (apslaka mazliet ar ūdeni), kad drāzeņi izcepušies mīksti, ieliek uz 5 min. sasildīties :)
  5. Visu smuki uz šķīvjiem, ēdot maizīti mērcē ķiploku mērcītē un piekod drāzeņus :)
  6. Voula vakarinas gatavas :)
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni