Ābolkūka ar bezē

4 1

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 200 g margarīna
  • 3 olas
  • 1.5 glāze cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 6 vidēji āboli
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Naža gals sodas

Pagatavošana

45 min.
  1. Mīkstam margarīnam pievieno pusglāzi cukura, 1 paciņu vaniļas cukuru, naža galu sodas un 3 olas dzeltenumus- visu samīca.
  2. Pusi mīklas ieliek saldētavā un otru pusi izveltnē uz cepampapīra un ieklāj tortes veidnes apakšā.
  3. Atlikušajiem olu baltumiem pieliek 1 glāzi cukura un saputo stingrās putās.
  4. Tad nomizo ābolus un izņem serdes. Ābolus sarīvē uz rupjas rīves un pārkaisa mīklai.
  5. Tad pārliek ar olbaltumu masu.
  6. Izņem no saldētavas otru mīklas daļu un uz rupjas rīves pārrrīvē pāri mīklu olbaltumam.
    Izņem no saldētavas otru mīklas daļu un uz rupjas rīves pārr...
  7. Cep sākumā uz 180 grādiem un beigās uz 200, kādu pusstundu apmēram.
    Cep sākumā uz 180 grādiem un beigās uz 200, kādu pusstundu a...
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

sandra 2016. gada 1. septembris 20:26
Izskatās ļoti garšīgi.. Jūs aizmirsāt pierakstīt gatavojot mīklu miltus..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize