Ābolkūka ar bezē

2016. gada 24. augusts
Foto: Gunta Adamoviča
Pagatavošana
45 min
1. Mīkstam margarīnam pievieno pusglāzi cukura, 1 paciņu vaniļas cukuru, naža galu sodas un 3 olas dzeltenumus- visu samīca.
2. Pusi mīklas ieliek saldētavā un otru pusi izveltnē uz cepampapīra un ieklāj tortes veidnes apakšā.
3. Atlikušajiem olu baltumiem pieliek 1 glāzi cukura un saputo stingrās putās.
4. Tad nomizo ābolus un izņem serdes. Ābolus sarīvē uz rupjas rīves un pārkaisa mīklai.
5. Tad pārliek ar olbaltumu masu.
6. Izņem no saldētavas otru mīklas daļu un uz rupjas rīves pārrrīvē pāri mīklu olbaltumam.
Foto: Gunta Adamoviča
7. Cep sākumā uz 180 grādiem un beigās uz 200, kādu pusstundu apmēram.
Foto: Gunta Adamoviča
8. Lai labi garšo!
Uz augšu