Cūkgaļas kotletes

3 1
Reizi pa reizei der uzcept arī gardas kotletes :)

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas maltās gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 2 - 4 daiviņas ķiploka
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 2 baltmaizes šķēles
  • 1 /2 glāze piena
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Smalki sagriež sīpolu, pannā apcep zeltaini brūnus.
  2. Baltmaizes šķēles saplucina, liek bļodā un aplej ar pienu, lai izmirkst.
  3. Maltajai gaļai pievieno apceptos sīpolus, izspiestu ķiploku (daudzums katra paša ziņā), izmērcētu un saspaidītu baltmaizi, olu, skābo krējumu, sāli un piparus. Visu sajauc.
  4. Cep pannā no abām pusēm brūnas. Liek pīlē ar nelielu ūdens daudzumu, sautē.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni