Belaši ar kāpostu pildījumu

4 1

Sastāvdaļas

15 porcijas
  • Rauga mīklai (iejaukta uz 1l):
  • 1 /2 paciņa rauga
  • 1 l ūdens
  • Milti
  • Eļļa
  • Sāls
  • Cukurs
  • 1 /2 glāze kviešu kliju (tas šoreiz, bet nav obligāti)
  • Pildījumam:
  • 1 kāposts
  • 1 - 2 sīpoli
  • 150 g žāvētas gaļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Pagatavo rauga mīklu .
  2. Tad uz pannas apcep sīpolus, tad pievieno kāpostus - apcep.
  3. Pievieno sagrieztu gaļu, sāli, piparus.
  4. No mīklas taisa saujā laiviņu, pilda kāpostu masu, cītīgi aiztaisa maliņas.
  5. Cep uz pannas eļļā kamēr brūnas abas puses.
  6. Pasniedz siltus. Var ēst arī aukstus kā uzkodu (sagrieztus).
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis Salzemnieks 2017. gada 20. augusts 18:20
Belaši ar kāpostu pildījumu nav belaši.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize