Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu

2016. gada 8. jūlijs
Foto: Bonappetit.lv
Pagatavošana
30 min
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2. Mīklu izrullē, bet ne pārāk plāni. Gaļu un bazilika lapiņas vienmērīgi izklāj visas mīklas platumā, pārkaisa ar rīvētu Parmezānu.
3. Mīklu sarullē trubiņā un ar asu nazi sagriež, apm., 1 cm biezās šķēlēs.
4. Cepumus kārto uz iepriekš izklātas ar cepamo papīru cepešpannas, bet ne pārāk tuvu vienu otram. Cep cepeškrāsnī, apm., 20 min.
5. Cepumus atdzesē un pasniedz.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu