Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas kakla karbonādes šašliks ar sīpoliem

2016. gada 29. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Paldies, par recepti "Lage Ko" ražošanas vadītājam Rihardam Leiskinam! :)
Pagatavošana
130 min
1. Cūkgaļas kakla karbonādi sagriež līdzīga izmēra gabaliņos.
2. Sīpolus sagriež ripiņās un sajauc ar sāli un melnajiem pipariem. Šo garšvielu masu ar rokām iejauc kopā ar sagrieztajiem gaļas gabaliņiem.
3. Ūdenim pievieno etiķi, labi samaisa un pievieno gaļai ar garšvielām, kārtīgi apmaisot.
4. Trauku ar iemarinētu gaļu ieteicams novietot aukstā un tumšā vietā uz 2 stundām, vēlams ledusskapī. Jau pēc 2 stundām gardi baudāms cūkgaļas šašliks ir gatavs cepšanai.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu