Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Canellonni vienkāršie

2016. gada 20. jūnijs
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
60 min
1. Sāk ar to , ka paņem cannelloni trubiņas un izvāra . Katliņā liek tik daudz, lai nesalīp. Katru vāra 3 min, ne ilgāk. Cannelloni vāra, lai tie iznāktu mīkstāki gala rezultātā.
2. Kad tie izvārīti, tos saliek tā, lai tie nesaliptu kopā. Katru atsevišķi.
3. Tad ķeramies klāt pildījumam.
4. Malto gaļu liek bļodā. Tad sagriež mazos kubiciņos papriku , sīpolu, ķiploku un sieru.
5. Sajaucam visas sastāvdaļas kopā ar malto gaļu, tajā skaitā arī dilles un garšvielas, pēc katra izvēles un gaumes.
6. Kad masa ir kārtīgi izmīcīta un esat pārliecināti ka ir ok, ņem nu jau atdzisušos cannelloni un sagatavoto maltās gaļas masu pilda katrā trubiņā.
7. Pēc tam ņem trauku, kurā to visu ceps un nedaudz ieeļļo ar parasto eļļu. Tad ielej glāzi piena un saliek cannelloni. Pienam nav pilnībā jāapsedz trubiņas, tikai līdz pusei.
8. Kad cannelloni ir salikti pannā un apakšā smuki peld piens, tad paņem tomātu mērci un uzklāj tādu kā kārtiņu pa virsu visām trubiņām.
9. Piens un tomātu mērce vajadzīgi garšai un galvenokārt, lai canneloni varētu sautēties tajā šķidrumā , lai tie nesanāktu cieti, jo, ja kāds paliks ,,pliks,, tad izcepsies ciets .
10. Kad uzklāta tomātu mērce, tad var pārrīvēt pāri palikušo sieru. Katrs liek tik daudz, cik kārojas.
11. Cannelloni cep 180 grādos, apmēram, 40 min. Ik pa laikam apskatot, vai viss kārtībā.
12. Labu apetīti ! :)
Uz augšu