Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kraukšķīgais šašliks BBQ glazūrā

2016. gada 14. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Bārbekjū un speķgaļa.
Pagatavošana
250 min
1. Sagriež pavēderi jeb saukto cauraudzīti un iemarinē BBQ mērcē.
2. Kā BBQ mērci gatavi? Labākais ir paņemt blenderi, salikt visu kas ir nepieciešams pēc sastāvdaļām, piešķilt un pēc 20 sek. jau viss būs gatavs. (MEDU LIKT KLĀT TIKAI kad cepot smērē gaļu, lai nedeg).
3. Sajauc sagriezto cauraudzīti ar 2/3 bbq mērces un atstāj uz 3 - 8 h. Pēc tam liek uz iesmiem vai grila un process var sākties.
4. Tā kā cauraudzītei ir āda, tā paliks kraukšķīga un paralēli cepot JĀSMĒRĒ BBQ mērci, lai būtu intensīva garša + glazūra. Protams nevajag pārspīlēt pietiks ar 2 apsmērēšanas reizēm.
5. Ja nu pa maz sāls,kad grilēšana iet uz galu, uzber virsū.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu