Sākums > Receptes > Uzkodas

Laša smēriņš ar kraukšķīgām vafelēm

2016. gada 13. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Paldies "Selga" Par recepti! :)
Pagatavošana
15 min
1. Blenderī liek krēmsieru, kūpināto lasi, pievieno sakapātas dilles un mazu gabaliņu čili.
2. Citronu nomizo un pusi no mizas pievieno blenderī esošajiem produktiem. Pievieno arī ½ citrona sulu.
3. Visu sablenderē viendabīgā masā, bet tā, lai paliek arī pāris mazi laša gabaliņi.
4. Masu smērē uz sāļajām vafelēm un dekorē ar atlikušajām citronu miziņām un diļļu zariņiem.
5. Ja nepatīk vai nav pieejams lasis, šādu smēriņu var gatavot arī no cita veida kūpinātas zivs filejas, piemēram, asara. Arī citronu var aizstāt ar citu citrusaugli, piemēram, laimu garšas dažādībai. Laims labi saderēs ar kādu baltās zivs fileju.
6. Labu apetīti!
Uz augšu