Rabarberu deserts ar kokosriekstu mannas cepurīti

4 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 lielas saujas zemeņu
  • 2 lielas saujas sīki sagrieztu rabarberu
  • 1 ēd. k. kokosriekstu palmu cukura
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 4 ēd. k. "Nutiva" kokoksriekstu mannas

Pagatavošana

30 min.
  1. Rabarberus ar zemenēm pārber ar cukuru un citrona sulu, atstāj atsuloties apmēram 10 - 15 minūtes.
  2. Iesilda krāsni uz 170 grādiem.
  3. Karstā ūdens peldē izkausē kokosriekstu mannu.
  4. Zemenes un rabarberus sadala 2 daļās, ber cepamos keramikas trauciņos (pēc izvēles atstājot augļu sulu, vai nolejot to).
  5. Katru trauciņu pārlej ar izkausēto kokosriekstu mannu un liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm vai līdz kokosriekstu mannas augšējā kārtiņa viegli nobrūnējusi.
  6. Pasniedz siltu, vai arī atdzesē ledusskapī - tad kokosriekstu manna būs sastingusi, un sniegs smilšu mīklai nedaudz līdzīgu efektu.
    Pasniedz siltu, vai arī atdzesē ledusskapī - tad kokosriekst...
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti