Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena groziņi ar zemenēm

2016. gada 5. aprīlis
Foto: A.J.
Pagatavošana
30 min
1. Bļodiņā uzbriedina želatīnu aukstā ūdenī.
2. Bļodā lej saldo krējumu, klāt liek cukuru un vaniļas cukuru. Visu kārtīgi saputo.
3. Putukrējumam klāt liek biezpienu un kārtīgi samaisa.
4. Mikroviļņu krāsnī izkausē želatīnu un liek klāt biezpiena masai. Visu samaisa.
5. Izkārto groziņus un katrā liek pa vienai zemenei. Pa virsu izspiež biezpiena krēmu caur konditorejas maisiņu.
6. Katliņā uzvāra ūdeni. Kad ūdens ir uzvārījies, taisa ūdens peldi - bļodā liek šokolādi un klāt lej olīveļļu. Maisa, kāmēr šokolāde izkūst.
7. Izkausēto šokolādi pārlej pa virsu groziņiem un dekorē ar odziņām.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu