BBQ liellopu gaļas fahita

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g liellopu gaļas (antrekots)
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 tējk. sāls
  • 100 ml Santa Maria BBQ mērces ar čipotles garšu
  • Gvakamolei:
  • 1 pac. Santa Maria gvakamoles garšvielu maisījuma
  • 2 avokado
  • Svaigs koriandrs
  • Pupiņu salsai ar gabaliņiem:
  • 1 burka Santa Maria ķiploku salsas
  • 100 ml melno pupiņu
  • 1 /2 sarkanās saldās paprikas
  • 1 /2 ēd. k. sezama eļļas
  • 2 ēd. k. sasmalcināta svaiga koriandra
  • Pasniegšanai:
  • 1 iepakojums Santa Maria Wrap vai mīksto tortiļu
  • Salātu lapas

Pagatavošana

75 min.
  1. Sagriež gaļu un stundu marinē BBQ mērcē.
  2. Gatavo pupiņu salsu ar gabaliņiem. Sagriež papriku un sasmalcina koriandru. Samaisa ar pupiņām un sezama eļļu.
  3. Cep iemarinēto gaļu uz karstas pannas.
  4. Gatavo gvakamoli. Saspiež avokado un sajauc ar garšvielu maisījumu. Papildina ar sasmalcinātu koriandru.
  5. Servē gaļu uz siltām tortiljām ar salātiem, pupiņu salsu un gvakamoli.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni