Vistas fileja medus marinādē

3 1

Sastāvdaļas

10 porcijas
  • 550 g vistas filejas
  • 10 g sausās adžikas
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 3 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas fileju griež nelielās strēmelēs. Klāt liek sāli, piparus, cukuru, adžiku, medu, sojas mērci, eļļu. Kārtīgi samaisa un liek ledusskapī ievilkties.
  2. Uzsilda grila pannu, un liek cepties vistas fileju no abām pusēm, līdz gatava un ir zeltaini brūna.
  3. Vistas fileju var arī cept uzreiz, bet garšīgāk ir kārtīgi iemarinējusies.
  4. Pēc vēlēšanās, pasniedzot pārkaisa ar pāris piparmētras lapiņām svaigumam.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni