Karameļu siera kūka

4 1
Dievīgā siera kūka. Garšas kārpiņas uzdejo Čačača :)))

Sastāvdaļas

12 porcijas
  • 400 g digestive vai Selgas cepumu
  • 200 g sviesta
  • 3 ēd. k. cukura
  • 500 g Maskarpones siera vai krēmsiera
  • 4 olas
  • 1 bundža vārīta iebiezināta piena

Pagatavošana

60 min.
  1. Pamatnes pagatavošana:
  2. Izkausē 200 g sviesta.
  3. Sasmalcina smalki cepumus un pievieno izkausēto sviestu, samaisa un ieklāj cepampannā.
  4. Pildījuma pagatavošana:
  5. Bļodā iesit 4 olas un pievieno 3 ēd. k. cukura. Ar mikseri puto, līdz masa kļūst gaiša.
  6. Pievieno bundžu vārīta iebiezināta piena, saputo.
  7. Pievieno Maskarpones sieru un saputo.
  8. Pilda uz cepumiem.
  9. Liek 170 grādu uzkarsētā cepeškrāsnī uz 20 min., pēc tam nogriež uz 150 grādiem un cep vēl 30 min.
  10. Liek uz 4 stundām vai uz nakti ledusskapī (tas ir ļoti svarīgi siera kūkām).
  11. Labu apetīti :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize