Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaļas karbonādes rullīši pildīti ar sieru kārtainajā mīklā

2016. gada 29. februāris
Foto: A.J.
Pagatavošana
60 min
1. Cūkgaļas karbonādi sagriež 10 karbonādēs, katra lai sver 100 g. Kārtīgi izklapē no abām pusēm plānas. Pārkaisa ar sāli, pipariem un apsmērē ar sinepēm.
2. Cūkgaļu pilda ar rīvētu sieru un sarullē līdzīgi pankūkām, lai cepoties siers netek ārā.
3. Kārtainās mīklas loksnes izrullē plānas, pārgriež uz pusēm un ietin tajā cūkgaļas rullīšus, lai gaļa būtu visa noklāta ar mīklu.
4. Bļodā sakuļ olu ar nedaudz auksto ūdeni, lai vieglāk smērēt rullīšus.
5. Apsmērē rullīšus un pārkaisa ar ķimenēm un sēklu maisījumu.
6. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 20 min., līdz izcepas zeltaini brūnas.
7. Labu apetīti!
Uz augšu