Omlete ar cīsiņiem un zaļumiem

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 6 olas
  • 6 loki loki
  • 1 /2 buntītes diļļu
  • 8 cīsiņi
  • 100 ml piena
  • 2 ēd. k. kviešu miltu
  • 1 /2 tējk. dzeramās sodas
  • 1 tējk. sviesta
  • 1 /4 tējk. maltu melno piparu
  • 1 /4 tējk. jūras sāls

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagatavošana.
  2. Sakapā lokus un dilles.
  3. Sagriež cīsiņus mums tīkamos gabalos. Manā piemēra tie bija griezti uz pusēm vertikāli, tad atkal vertikāli un viss beidzot horizontāli.
  4. Sasit olas traukā, kurā pievieno 1/4 tējk. dzeramās sodas, 2 tējk. miltu, sāli un piparus pēc ieskatījuma, neaizmirst arī par sviestu un viss beidzot sāk olas kult. Dara to lēnām, pamazām pievienojot saturam pienu. Turpina kult, līdz izzuduši visi kunkuļi.
  5. Gatavošanas process.
  6. Uzkārsē pannu un apcep no vienas puses mūsu izvēlētos cīsiņus. Kad viena puse ir apcepusies, apgriež tos otrādāk.
  7. Uzlej virsū sakulto olas saturu un ļauj cepties uz vidējas uguns apmēram 3 minūtes.
  8. Apmet omleti otrādāk (ja nesanāk, var vienkārši apmaisīt) un apkaisa ar izvēlētajiem zaļumiem.
  9. Uzgaida 2 minūtes un pasniedz mūsu omleti ar sviestmaizēm un pienu.

    Labu apetīti!
    Uzgaida 2 minūtes un pasniedz mūsu omleti ar sviestmaizēm un...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis 2016. gada 26. oktobris 07:02
Paskats drausmīgs

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis